• Magyar
 • English
 • Deutsch
 • Français zászló
 • Italiano
 • Espanol
 • Slovenska
 • Nederland
 • Gyengénlátó változat


Merchant Accounts

Új Magyarország Fejlesztési Terv

"A projekt az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében valósult meg!"

Ha zászló, magyar zászló, zászlórúd és zászlótartó beszerzése a Te dolgod, itt mindent megtalálsz!

Miért vennéd nyakadba a várost, hogy vegyél zászlót vagy zászlórudat, amikor az házhoz megy?

 

Nálunk a megoldás, válassz mit szeretnél:

zászló, zászlórúd, zászlótartó, mobil display, céges reklámzászló, beachflag, molinó készítés!

 

Ár és vásárlás

Árak és vásárlás!

 

Kérj árajánlatot • vásárolj webáruházunkban • vásárolj budapesti boltban

 

 

„Céges, reklám zászló, magyar zászló vagy nemzeti zászló, kellene, kültérbe, beltérbe, de mennyibe fog kerülni?”

 

Ez érdekel!

 

zászlórúd,zászlótartó, beltéri zászlórúd


„Csak a zászlórúdra, zászlótartóra van szükségem, ugye külön is kapható..?”

 


Ez érdekel!

display-reklámállvány, zászló

 

„Céges rendezvényre, kiállításra kellene profi display”

 

 

 Ez érdekel!

A vásárlás pofon egyszerű Magyarország első kártyás fizetésű web shopjában! Válaszd ki a számodra megfelelő terméket fizesd ki és a megrendelés beérkezésétől számított 3 munkanapon belül az általad megadott címre leszállítjuk. Hétvégén és ünnepnapokon nincs kiszállítás!

 

De ha személyesen akarsz vásárolni azt is megteheted: viszonteladói kiskereskedelmi hálózatunk Budapesten és vidéken címek kattints ide!

 

Figyelem! Tudnod kell, hogy ez a zászló - textil molinó színtartó, anyagában festett speciális alapanyagból készültek. Ezért nem fakul ki és nem szakad el, mint a hagyományos céges és reklámzászlók. A zászló és a textil molinó is mosható mosógépben, 30 fokon. Még többet megtudhatsz a zászlókról, itt: zászlókészítés

 

Máshol biztosan nem találsz ilyet, hacsak nem utazol Svájcba, és útközben nem állsz meg Németországban a zászló vásznakért. Vásárolsz és elégedett leszel! 

 

Választhatsz zászló, magyar zászló, zászlórúd, zászlórúd bérlés, strandzászló, céges zászló, reklám zászló, autó zászló, asztali zászló, beltéri zászló, zászlótartó, uniós zászló, gyász zászló, árpádsávos zászló, szervezetek zászlói, feszíthető zászló ( molinó ) és zászló füzér közül !

Ami most következik ne olvasd végig ha nem akarod magad regisztrálni webáruházunkba! 

Ha mégis, akkor irány a zászló shop és térj be a boltunkba

 

 

A zászló-zászlórúd webshop-ba történő regisztrációról 

 

Ahhoz, hogy érvényes megrendelést tudjál leadni, regisztráltatni kell magadat webáruházunkban. Ezt csak az első alkalommal kell elvégezned.Kattints a „Regisztráció” feliratra, és a megnyíló oldalon értelemszerűen add meg a szükséges adatokat.
Ezután webáruházunk automatikusan kiküld Neked egy visszaigazoló e-mailt. Ezt mindenképpen várd meg, ugyanis az e-mailben található linkre kattintva aktiválhatod a regisztrációdat.

 • Bejelentkezés a zászló-zászlórúd webshop-ban

A későbbiekben a belépéshez már csak a e-mail címed és jelszavad kell beírnod a megfelelő rovatokba. Ezután a Bejelentkezés gombra kattintva belépsz a webáruházba és a rendszer fogadja megrendeléseidet.

 

 • Kilépés a zászló-zászlórúd webshop-ban

Vásárlás befejeztével kérjük kattints a Kilépés gombra, és lépj ki a webáruházból. Erre akkor is szüksége lehet, amikor Te olyan helyen internetezel, ahol mások is használhatják ugyanazt a számítógépet. A kilépéssel megakadályozhatod, hogy másvalaki az Te nevedben adjon le megrendelést.

 

 • Adatmódosítás a zászló-zászlórúd webshop-ban

Amennyiben szükség van arra, hogy módosítsd a megadott adataidat, ezt megteheted regisztráció után is. Erre minden vásárlás alkalmával lehetőséged nyílik. Ha a regisztrációjában megadott adatok közül, valamelyik megváltozik, például a telefonszám, vagy a szállítási, számlázási cím, akkor azt mihamarabb módosítsd, hogy a rendszerünk a Te helyes adataiddal dolgozzon.

 

 • Szállítási cím a zászló-zászlórúd webshop-ban

Miután bejelentkeztél, és a termékeket kiválasztva a "Kosár tartalma" ponthoz érsz, majd a "Tovább a szállítási adatok megadása" pontra kattintasz, ott az első betöltődő ablakban nyílik rá lehetőséged, hogy a regisztrációd során megadott címen módosítsál, vagy éppen újat adj hozzá. Lehet egyszerre több szállítási címed is, ezeket a címeket vásárlásaid folyamán a webáruház kilistázza majd Neked, és egyetlen kattintással kiválaszthatod, hogy éppen hová kéred a szállítást.

 

 • Számlázási cím a zászló-zászlórúd webshop-ban

Ha megváltozott számlázási címed, vagy új számlázási címet szeretnél hozzáadni a meglévőhöz, ezt is megteheted vásárlás közben. Amennyiben a vásárlás második pontjában, a Fizetési feltételek megadásánál Te futárral szeretnéd, hogy hozzájuss a webshopban vásárolt termékhez, akkor a következő pontban, a számlázásási adatok megadásánál tudsz módosítani rajtuk.

 

 • Elfelejtett jelszó a zászló-zászlórúd webshop-ban

Kattints az ,,Elfelejtette a jelszó” feliratra. A betöltődőlapon add meg a regisztráció során megadott e-mail címed, írd be az új jelszót, majd ezután kattints a  "Jelszó generálása" gombra. Ezek után egy megerősítő e-mailt kapsz, hogy valóban Te igényelted-e a jelszó módosítását. Ha nem erősíted meg a megadott linkre kattintva, abban az esetben továbbra is régi jelszavad marad érvényben.

 • Fontos a zászló webshop-ban

A webáruház biztonságos működéséhez a böngészőben engedélyezni kell a "Cookie" elfogadást. Azon vásárlóink, akik tiltani szokták a Cookie-k elfogadását, kérjük, vásárlásuk időtartamára engedélyezzék az elfogadásukat. Miután kiléptek, törölhetik az állományt.

 • Hibaelhárítás a zászló-zászlórúd webshopban

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az ingyenes e-mail címek szolgáltatói alkalmanként késnek az e-mailek kézbesítésével. Ez különösen a Freemailnél tapasztalható – itt előfordult négy órányi időtartamot meghaladó késés is. Amennyiben regisztrációd után látszólag nem kapod meg az aktiváláshoz szükséges e-mailt, kérjük, várj türelemmel. Addig nem lehetséges a bejelentkezés és a vásárlás megkezdése, amíg nem aktiválod a regisztrációdat.

 

Tájékoztató csomagküldési rendszerünkről.


Szerződött partnerünk, a DPD Hungária Kft. nagy tapasztalattal, biztonságosan, és kedvező feltételekkel, szállítja ki az Önök által kért termékeket.
Magyarországi központ címe:
1158 Budapest, Késmárk utca 14.
Tel.: +36-1-501-62-00
Fax: +36-1-501-62-14
Ügyfélszolgálat: 08:00-18.00-óráig Tel.: +36-40-100-373

 


FONTOS TUDNIVALÓK: 
A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 3 nap) NAPKÖZBEN, Magyarországon 8.00-17.00 között a Futárszolgálati kiszállítási időpontban fogadni tudják a küldeményt!
Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt. 

 

Kiskereskedelmi partnerünk a Regiment játék szaküzlet 

Budapest, VI. Teréz krt. 32.