Referencia

Olvasd el mit üzen Neked az, aki már tőlünk rendelt céges zászlót, zászlórudat, reklámzászlót, nemzeti zászlót, mobil displayt, strandzászlót:

 

Köszönöm a Corrad Design Kft. professzionális, gyors és rugalmas hozzáállását, ilyen csapattal öröm együtt dolgozni.
A THULE Budaörs Márkabolt, külső arculatának felfrissítéséhez, láthatóvá tételéhez rendeltem Beach Flag-et és teljes mértékben meg vagyok elégedve a Corrad Design munkájával. Márkaboltunk minőségi, THULE autós kiegészítők értékesítésével foglalkozik, így egyértelmű volt hogy a legjobb minőséget szolgáltató partnerrel dolgozzunk együtt. A Beach Flag remekül szolgál, tökéletesen passzol arculatunkhoz és nem utolsó sorban igen feltűnő. Mindenkinek csak ajánlani tudom Nagy Zoltán csapatát, korrekt, megbízható és profi partnert ismerhettem meg személyükben.
 
Szécsi Tamás / ügyvezető
 

Thule

 

http://www.adtom.hu


Blahó Áron - Tópark projekt.

Gyümölcsöző együttműködésünknek köszönhetően ma több mint 160 db zászlórúd szegélyezi területünket, hirdetve az arra járóknak: Itt épül a TóPARK – Európa és egyben Magyarország legnagyobb ingatlanfejlesztése.
A Corrad Design Kft csapata hozzáértésével, kemény munkával, rugalmasságával és a termékek kiváló minőségével bizonyította, hogy az élvonalat képviseli.

Köszönöm Fiúk! Jó munka volt!

B. Áron
Marketing manager

Tópark


F. Péter, az ExxonMobil Hungária Kft (Mobil 1 és ESSO brand magyarországi forgalmazója) marketingesének referenciája a Corrad Design Kft. munkájáról.


Az ExxonMobil Hungária Kft. (Mobil 1 és ESSO brand magyarországi forgalmazója) számos partnerrel rendelkezik Magyarországon illetve Dél-Kelet Európában. Egyik feladatom ezeket a partnereket különböző Mobil 1 illetve ESSO logóval ellátott molinókkal, valamint kültéri zászlókkal ellátni.

2004-ben azért vettük fel a kapcsolatot a Corrad Design Kft.-vel, mert sok panasz érkezett partnereinktől a kültéri Mobil 1 és ESSO zászlókkal kapcsolatban. Sajnos addig nem volt tudomásunkban olyan Magyarországon elérhető speciális zászlóanyagról, ami megfelelő védelmet biztosított volna az időjárás viszontagságai ellen: a zászlók egy év alatt teljesen szétszakadtak a kinti szélben.

Megkeresésünk után a Corrad Design Kft. megfelelő benyomást tett ránk: szakszerű, precíz, megbízható, és korrekt áron dolgozó partnerre leltünk személyükben.

Bátran elmondhatom, hogy együttműködésünk alatt semmilyen panasz nem érkezett az általuk gyártott termékekre, az általuk gyártott kültéri zászlók kiválóan megfeleltek az időjárás viszontagságainak mind a partnereink, mind pedig a mi megelégedésünkre.

Mindezek függvényében bátran tudom ajánlani a Corrad Design Kft.-t bárkinek.

Budapest, 2007.07.10.

F. Péter

Field Marketing Coordinator

ExxonMobil

http://corporate.exxonmobil.com/en/


Kedves Zoltán,

Az Önök szolgáltatásaival az Europark, mint bevásárlóközpont teljes mértékben elégedett, hiszen több mint 10 éve dolgozunk együtt, és 10 éve kapjuk ugyan azt a minőségű szolgáltatást. Remélem, hogy a jövőben is együtt fogunk majd dolgozni, és a tervezett projektjeinkhez is az Önök szolgáltatásait vesszük ez ügyben igénybe!

R. Hedviga

EUROPARK Marketing vezető

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

H - 2060 Bicske, SPAR út

Spar

http://www.spar.hu


Kedves Zoltán!

A Corrad Design-nal hosszú évekre visszanyúló a kapcsolatunk. Több cég részére készítettem már velük zászlókat, molinókat. Szolgáltatásukkal, hozzáértő szaktanácsadásukkal minden alkalommal elégedettek voltunk. Csak javasolni tudom őket mindenkinek, akinek fontos a szakszerű segítség korrekt áron zászlók, molinók gyártatása során.

B. Andrea
marketing tanácsadó

Kuhn Rakodógép Kft.

Kuhn

1239 Budapest, Ócsai út 5.

http://www.kuhn.hu


A Pionner Hi-Bren Kft. véleménye a Corrad Design Kft.-ről.

Az általunk megrendelt zászlók minősége teljes mértékben megfelelt az elvárásainknak szép színek, kifogástalan anyagválasztás és kreatív munka jellemzi a Corrad Designt, illetve a szállítási határidő pontos betartása is fontos szerepet játszik abban, hogy legközelebb is ezt a céget választjuk.

Pioneer

Pioneer Hi-Bred Termelő és Szolgáltató Zrt.
Neumann János utca 1
Budaörs, 2040

 http://hungary.pioneer.com/


Tisztelt Nagy Úr!

Igaza volt! A minőség mindig megéri! Ügyfelünk is és Mi is nagyon elégedettek voltunk a leszállított Beach Flag-ekkel. Külön köszönöm a rugalmasságát és pontosságot!

Még egyszer nagyon köszönöm!

Üdvözlettel

Tóth Balázs
Ogilvy&Mather/Redworks

Ogilvy

http://www.ogilvy.com


Kedves Zoltán!
 
A májusban megrendelt autós zászlókkal nagyon elégedettek voltunk (színtartosság,eső,merevség 140km/h jó tesztelve). Már egyik zászlónk nemzetközi szinten is jelen volt egy autón, Olaszországban Baloccoban az Alfa Romeo gyár hivatalos rendezvényén ,ahol Európa minden részéből volt jelen club tag és bizonyított!
 
Üdvözlettel ,
 
Schill Péter 

e-mail: betonlab@gmail.com


Ez az, Én is árajánlatot kérek!