Céges reklámzászló

Céges zászló klasszikusan!

Van olyan, reklámzászlónk, céges zászlónk ami nem fakul ki,

és nem megy tönkre pár hónap alatt?

Igen van! Hoppá! Ha eleged van abból egy zászlós weboldalon sem látsz árakat, és ajánlatkéréskor is olyanokat kérdeznek Tőled, amiről fogalmad sincs, pedig Neked semmi más nem kell, csak egy sor céges reklámzászlót, akkor most megtaláltad, amit kerestél.

céges zászló

Figyelem! Tudnod kell hogy,

 

ezek a zászlók - textil színtartó, anyagában festett speciális alapanyagból készültek. Ezért nem fakul ki és nem szakad el, mint a hagyományos céges és reklámzászlók. A zászlókat és a textil molinó is mosható mosógépben, 30 fokon. Máshol biztosan nem találsz ilyet, hacsak nem utazol Svájcba, és útközben nem állsz meg Németországban a vásznakért. Tertósság 6-12hónap kezeléstől föggően.

 

reklámzászló kliállításra

 

Milyen zászlóra van szükséged?

 

Kültéri lobogó sor, hogy mindenki már messziről lássa, hol kell befordulni Hozzátok, vagy beltéri zászló, asztali zászló, autós zászló,molinó, netán beachflag beszerzése a feladatod: nálunk mindent elintézhetsz egy óra alatt, és nem kell külön cégekhez rohangálnod a különböző zászló tartozékokért.

Álló reklámzászló - kis szélsebességre:

álló formátum zászló

 

 

Fekvő a klasszikus - hivatalos:

 

forma: 2:3, és 1:2 magasság szélesség arány, a zászló mindig a rövidebb oldalán van rögzítve a rúdhoz. Ilyen a Magyar zászló például. Az álló zászlónál épp a fordítottja történik, a hosszabbik oldalánál rögzítjük a rúdhoz. Kültérbe, szeles helyen használd.

fekvő formátum kivitel

 

Használj egy sor zászlót,

hogy mindenki már messziről lássa, hol található a céged, hol lehet Tőled vásárolni.

  1. Válaszd ki, hogy milyen anyagú reklámzászlót szeretnél.

  2. Segítünk abban, hogyan rögzítheted a zászlódat, ezt hívják konfekcionálásnak

  3. Ha nincs még saját grafikád, elkészítjük Neked, ha van saját grafikád, azt fogjuk használni, csak el kell küldened nekünk a megfelelő formátumban

  4. Regisztárició után kiszámolhatod magadnak az árát reklámzászlódra!

 

 

 

 

 

Szélforgós reklámzászló - amikor nincs szél:szélforgós álló zászló

 

Ha csak szélárnyékos helyen tudod felállítani a céges zászlóidat, akkor hogy a zászló mindig kibontva maradjon válaszd a szélforgós reklámzászlót. A zászlók felső részére egy tasakot varrunk amibe beledugjuk a szélforgót és a hosszabbik oldalon rögzítjük a kötélzethez a zászlót. A zászló aljára súlyt akasztunk, hogy feszüljön.

 

 

Azonnali árajánlat amennyiben beregisztrálsz,

és kiszámolhatod a zászlód árát:szélforgós reklámzászlóra!

Céges zászló méretek - a tanácstalanoknak:

  • méret 1x2,0m

  • méret 1x2,5m

  • méret 1x3,0m

  • méret 1x4,0m

  • méret 1x5,5m

  • méret 1x6,0m

 

 

A széleségét lehet tehát:

1m, 1,2m 1,5m. A zászló hosszúságát úgy kell megállapítani, hogy mindig a zászlórúd hosszának kb. a feléig érjen a céges zászlód. Számold azonnal ki céges zászló Ár itt!