Zászlótartó

Hogyan válassz zászlótartót magadnak

a zászlótartók tengeréből?

 

Egy jó hírt közlök most veled, mi 4 féle helyszínre kínálunk zászlótartó t. Tehát válaszd, ki milyen helyszínre szeretnéd elhelyezni zászlódat.Utána a helyszín alapján döntsd el melyik típus zászlózató számodra a megfelelő.

Az alábbi típusok közül választhatsz:zászlótartó

  • homlokzati zászlótartó

  • szobai zászlótartó

  • zászlótartó talajra

  • zászlótartó lámpaoszlopra

Nincs időm végigolvasni a szöveget inkább az ára érdekel a zászlótartóknak! Katt ide!

Homlokzati zászlótartóinkkal lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, ugyanis olyan helyekre helyezheted ki reklámodat, vagy céged logóját, amilyenekre nem is gondoltál!

Szobai zászlótartókkal:

te lehetsz a tárgyalók királya! Profi, megalkuvást nem tűrő megjelenést biztosít irodádba! Természetesen itt is több típus közül tudsz választani!

fali zászlórtóCégek, Irodák, bevásárlóközpontok elé ajánljuk a talajhoz rögzíthető zászlótartót, mely még garantáltan nincs a konkurenciának! Helyezz el vele kis felületen sok reklámot! Ezzel a zászlótartóval garantáltan felhívod az emberek figyelmét !

kovácsolt vas zászlótartó

Végül, de nem utolsó sorban: a zászlótartó lámpaszlopra! Használj ki minden felületet, hogy reklámozhasd termékeidet, vagy cégedet! Ezzel nem csak a járókelők, hanem a járműforgalom figyelmének középpontjába kerülhetsz! Egyszerű, és praktikus megoldás, mely garantáltan visszahozza az árát már rövid időn belül!

Amennyiben van zászlórudad akkor jó, ha tudod az átmérőjét, mert nem biztos, hogy jó a mi zászlótartónkhoz. Az biztos, ha felületkezelt vagy rozsdamentes acél tartót választasz, akkor ne is gondolj karbantartásra. Az maradjon meg másnak!

Most már tudod, mi alapján válassz tartót tehát:

Irány a web shop választani akarok!
állítható zászlótartó

A kis zászlótartók felszerelése nem probléma számodra 5 perc 3 csavar és 1 ütve fúró. Ennyi az egész!

Amennyiben épület oldalára akár 6m-es zászlót szeretnél feltenni ebben az esetben szerintünk, bízd ránk. Telepítő csapatunk ezt megoldja számodra.

Árajánlatot kérek a számomra megfelelő nagy zászlótartóra!

Felhívnám figyelmed!

A nagy fali konzolok esetén az OMSZ által kiadott narancssárga vagy piros riasztás esetén a zászlótartóról a zászlót be kell vonni, azért, hogy sem emberi és anyagi kárt ne okozz senkinek. Tehát felügyeletet igényel!

 

beltéri tartó EU beltéri tartó eu beltéri tartó