Zászlókészítés

Zászlókészítés II.

Itt most mindent megtudhatsz a zászlókészítésről, üzemi folyamata amit tudni kell ! Lépésről - lépésre.

Zászlókészítéshez textília beszállítás.

textilMegérkezik cégünkhöz a textília véganyagokban. Kiválasztjuk a megfelelő minőségű és szélességű anyagot a zászlóhoz.

 

 

 

Zászlókészítéshez szitakészítés szitakészítővel:

felhuzo

Zászlókészítéshez első lépésében elkészítjük a szitát. A szitaszövetre fényérzékeny emulziót viszünk fel, ami biztosítani fogja a mintát számunkra a nyomáshoz.

 

 

 

 

Zászlókészítéshez sablon levilágítás:

proka3 Zászló készítés második lépésben a képen látható géppel megvilágítjuk a szitát. Ezáltal megkapjuk a zászló nyomósablonját.

 

 

 

Zászlókészítéshez autómata szitanyomógéppel:

zászlókészítésZászló készítéshez üzemi folyamata a harmadik lépésben a zászlóanyag mielőtt a nyomóasztalra kerülne, kissé felmelegítjük. Ezáltal rendeződik a szövet szerkezete és jobban tapad a nyomóasztalhoz. A nyomóasztalra tapadt zászlóanyagra szitanyomásos diszperziós eljárással felvisszük a festéket. A megfestett zászlót ezután megszárítjuk.

 

 

Zászlókészítéshez dobos fixálás:

Gőzölő

Zászló készítés negyedik lépésben a zászló átkerül a gőzölőbe ahol a festéket fixáljuk a textíliába. Ez a zászló készítés legfontosabb eljárás mivel ezzel biztosítjuk a zászló azon tulajdonságait ami megkülönbözteti a magyarországi gyártóktól. Ezután ismét szárítjuk.

 

Zászlókészítéshez vágás, konfekcionálás:

zászló készítésÖtödik lépésben a képen látható horizontális vágógép segítségével nyers méretre vágjuk.

 

 

 

Zászlókészítéshez varrógép varrás:

varrógépZászló készítés hatodik munkafázis a konfekcionálás. Varrónőink segítségével, a megrendelésben leadottaknak megfelelőn, varrják meg a zászlót.

 

 

Zászlókészítéshez készre csomagolás:

tescocsomA hetedik és egyben a zászló készítés utolsó munkafázis a csomagolás. A csomagolási feltételeket a mindenkori megrendelők igényei szerint tervezzük meg és készítjük el. 

 

 

 

 

 

Zászlókészítés kiszállítás:

DPD csomagküldő szolgálattal.

A zászló gyártásánál hosszú évek során megtanultuk, hogy csak minőségi alapanyagokból dolgozzunk,

és folyamatosan fejlesztünk vagy követjük a legújabb technológiát, technológiai megoldásokat vagy innovatív megoldásokat, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a vásárolt termékkel. A céges zászló, zászlókészítés nemzeti zászló, asztali zászló, zászlófüzér, beltéri zászló, autó zászló  legjobb minőségét garantálja.

Zászlókészítésről napjainkban:

Két féle nyomástechnológiának köszönhetően kis és nagydarabszámú rendeléseket is tudunk fogadni. A nagy darabszámú megrendeléseket gépi síknyomó géppel nyomjuk. Ez a legelterjedtebb nyomástechnológia ami évezredek óta folyamatosan fejlődik.Gyártási folyamatunk a legjobb minőséget szavatolja.

A kis darabszámú megrendeléseket digitális nyomással készítjük. Ez valójában egy számítógéphez kapcsolt textilnyomtató. A közelmúltban kezdte forradalmát és napjainkban is fejlődik.

A termékeink nagy része megvásárolható a zászló web shopban itt!

Amit pedig nem találsz a web shopban akkor kiszámolhatod az árát az egyedi asztali zászlónak itt és a céges reklámzászlónak itt.